TSTT Forum: Reconnection fee - TSTT Forum

Jump to content

Page 1 of 1

Reconnection fee

#1 User is offline   landob Icon

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 04-October 07

Posted 21 January 2008 - 06:18 PM

If my phone gets disconnected...what is the cost for reconnection ??
0

#2 User is offline   flint Icon

  • Post Machine
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 118
  • Joined: 10-December 07

Posted 21 January 2008 - 07:32 PM

View Postlandob, on Jan 21 2008, 06:18 PM, said:

If my phone gets disconnected...what is the cost for reconnection ??

land lines i think are 75$ i can't be sure tho..
0

#3 User is offline   jpf Icon

  • Board Warrior
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 193
  • Joined: 08-February 04
  • Location:Mt. Dor

Posted 02 February 2008 - 10:38 AM

what if u not just disconnecting (or got disconnected from nonpayment) but u are moving & simply transfering your landline service to another area? would a recon. or transfer fee apply? I might be moving from st. james to Victoria Keys in Diego in the next few months.. if we get approved by HDC that is
0

#4 User is offline   syljon Icon

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 24-April 07

Posted 02 February 2008 - 11:40 AM

View Postlandob, on Jan 21 2008, 06:18 PM, said:

If my phone gets disconnected...what is the cost for reconnection ??


$34.50
0

#5 User is offline   syljon Icon

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 24-April 07

Posted 02 February 2008 - 11:43 AM

View Postjpf, on Feb 2 2008, 10:38 AM, said:

what if u not just disconnecting (or got disconnected from nonpayment) but u are moving & simply transfering your landline service to another area? would a recon. or transfer fee apply? I might be moving from st. james to Victoria Keys in Diego in the next few months.. if we get approved by HDC that is


U should just pay the installation charges, remember your number will change with that move.
0

#6 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 02 February 2008 - 12:04 PM

View Postsyljon, on Feb 2 2008, 11:43 AM, said:

U should just pay the installation charges, remember your number will change with that move.



Good advice,man.

Greg
0

#7 User is offline   ninja_billy Icon

  • Forum Jedi
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 452
  • Joined: 07-March 07
  • Location:Trinidad

Posted 07 February 2008 - 10:51 PM

if a land line is extremely important to you i would not go with flow voice service i would stick with the old POTS old reliable
0

Page 1 of 1


Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users