TSTT Forum: Blackberry Settings - TSTT Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Blackberry Settings BB Internt

#1 User is offline   JeRRi Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-April 06
  • Location:Paramin

Posted 24 February 2010 - 09:17 AM

Hi all,
I have a sim with the blackberry service but lost my blackberry. I now have an Iphone that I have placed my sim in, with the bb srvice still active, however i can't access the internet. I have placed the bmobile APN settings on the Iphone and i'm sure that it is done correctly.
Could someone please help
thanks
0

#2 User is offline   dr.tt Icon

  • Post Machine
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 24-November 07
  • Location:Arima

Posted 24 February 2010 - 10:56 AM

View PostJeRRi, on 24 February 2010 - 09:17 AM, said:

Hi all,
I have a sim with the blackberry service but lost my blackberry. I now have an Iphone that I have placed my sim in, with the bb srvice still active, however i can't access the internet. I have placed the bmobile APN settings on the Iphone and i'm sure that it is done correctly.
Could someone please help
thanks


Does the letter E appear next to the bmobile signal strength icon?
DR.TT
0

#3 User is offline   JeRRi Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-April 06
  • Location:Paramin

Posted 24 February 2010 - 11:30 AM

View Postdr.tt, on 24 February 2010 - 10:56 AM, said:

Does the letter E appear next to the bmobile signal strength icon?
DR.TT

yes it is there. "E"
0

#4 User is offline   dr.tt Icon

  • Post Machine
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 24-November 07
  • Location:Arima

Posted 24 February 2010 - 07:40 PM

View PostJeRRi, on 24 February 2010 - 11:30 AM, said:

yes it is there. "E"


Once the 'E' is there and you are sure you have the correct APN settings then you should be able to browse the internet. Only thing I can think of is the firmware version. I have read that some people lost different features (browsing included) when they unlocked their firmware.
Can you browse the internet using Wi-Fi?

DR.TT
0

#5 User is offline   JeRRi Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-April 06
  • Location:Paramin

Posted 25 February 2010 - 11:22 AM

View Postdr.tt, on 24 February 2010 - 07:40 PM, said:

Once the 'E' is there and you are sure you have the correct APN settings then you should be able to browse the internet. Only thing I can think of is the firmware version. I have read that some people lost different features (browsing included) when they unlocked their firmware.
Can you browse the internet using Wi-Fi?

DR.TT

I can browse wi-fi & this edge was working with a sim that has GPRS/edge service from Tstt.
I believe the bb service/bb registration is stoping my internet activity.
Do u have any suggestions?
0

#6 User is offline   jsm1985 Icon

  • Board Warrior
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 219
  • Joined: 05-July 06
  • Location:St. Augustine
  • Interests:Nokia, Symbian
    Current Phone: Nokia C7

Posted 25 February 2010 - 07:02 PM

View PostJeRRi, on 25 February 2010 - 11:22 AM, said:

I can browse wi-fi & this edge was working with a sim that has GPRS/edge service from Tstt.
I believe the bb service/bb registration is stoping my internet activity.
Do u have any suggestions?



Blackberry Internet Service is will only work on Blackberry Devices. You'll have to deactivate that from your account and sign up for regular GPRS (EDGE) Service from bmobile, $150 TT per month and only available Postpaid to have internet on your iPhone.
0

#7 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 26 February 2010 - 06:58 AM

View Postjsm1985, on 25 February 2010 - 07:02 PM, said:

Blackberry Internet Service is will only work on Blackberry Devices. You'll have to deactivate that from your account and sign up for regular GPRS (EDGE) Service from bmobile, $150 TT per month and only available Postpaid to have internet on your iPhone.


Hmmm...that's it right there...

Greg
0

#8 User is offline   Skylined Icon

  • Post Machine
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 150
  • Joined: 28-January 08
  • Location:Penal, Trinidad
  • Interests:The Internet ;)

Posted 24 March 2010 - 01:51 PM

View Postgreall, on 26 February 2010 - 06:58 AM, said:

Hmmm...that's it right there...

Greg


I remembered I had the same issue...

Got some free 8100 Blackberrys from Digicel in a corporate package, took out the SIM (with BIS) and put it into my IPhone.

You need to enter the APN which is web.digiceltt.com and leave the username and password blank in the IPhone settings. This seemed to work for me, for browsing, google earth and email. (If I am not mistaken I think the APN for TSTT is "internet" without the quotes, someone please correct me if I am wrong)

I can't say now because I destroyed my Iphone late last year...
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users