TSTT Forum: Blockin caller id on a residential phone - TSTT Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Blockin caller id on a residential phone

#1 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 28 July 2006 - 11:23 AM

how do u block ur callr id on a home phone?
0

#2 User is offline   Sterling Icon

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 444
  • Joined: 19-January 04
  • Location:Seymour Johnson Air Force Base

Posted 28 July 2006 - 05:24 PM

*67 then you will hear to quick dial tones, and then dial the number
0

#3 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 28 July 2006 - 06:27 PM

is it free
0

#4 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 28 July 2006 - 06:34 PM

It's 'free' when it's bundled with the Smart Choice Gold package other than that you have to pay a monthly subscription fee.

Greg
0

#5 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 28 July 2006 - 07:39 PM

ok
0

#6 User is offline   Sterling Icon

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 444
  • Joined: 19-January 04
  • Location:Seymour Johnson Air Force Base

Posted 29 July 2006 - 01:54 AM

no i dont pay a subscription fee for it, and i dont have the smart choice
0

#7 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 29 July 2006 - 06:45 AM

ok kool i'll try dat today.
0

#8 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 29 July 2006 - 06:46 AM

That's odd... :unsure:
0

#9 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 29 July 2006 - 06:58 AM

wats odd??
0

#10 User is offline   kemraj Icon

  • Moto Modder
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,051
  • Joined: 05-April 06
  • Interests:Developing and administrating of websites.
    www.TriniMotors.com

Posted 29 July 2006 - 03:12 PM

lol i'm going to try that too hope i don't get billed lol
0

#11 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 29 July 2006 - 08:19 PM

Sterling, on Jul 29 2006, 01:54 AM, said:

no i dont pay a subscription fee for it, and i dont have the smart choice

I tried it on my mom's line which doesn't have the feature and the call didn't get completed... :blink:

Greg
0

#12 User is offline   MaxIsBack Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 04-July 06
  • Location:La Brea
  • Interests:Music,Computers,Electronics

Posted 30 July 2006 - 08:47 AM

dunno keep tryin type *67 then wait 4 the beebs then dial the call
0

#13 User is offline   greall Icon

  • Telecom Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,433
  • Joined: 28-July 05
  • Location:Bel Air,La Romain

Posted 30 July 2006 - 07:01 PM

I can't even get a dial tone when I do that on a line without the service.

Greg
0

#14 User is offline   SUP3R Icon

  • Overseas Correspondent
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 13-April 06

Posted 30 July 2006 - 07:05 PM

I'm getting an instant busy tone when I try that.
As soon as I'm finished dialing the *67 part I get the busy tone.
0

#15 User is offline   kemraj Icon

  • Moto Modder
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,051
  • Joined: 05-April 06
  • Interests:Developing and administrating of websites.
    www.TriniMotors.com

Posted 30 July 2006 - 07:16 PM

i was going to try that but my mom added to the smartchoice so i don't need to do that hahaha i'm in bloom now tstt will wish they never had that package lol
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2


Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users